25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

E3 2007

Need for Speed: Pro Street videó

Egy nagy sebességű esést láthatunk.

Írta: Madrac 24 hozzászólás

Az E3-s készült az a Need for Speed: Pro Street videócska is, mely bemutatja, hogy viselkedik az autónk ha 160-nal esünk egyet.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Need for Speed: ProStreet

Platform:

Kiadó: Electronic Arts

Megjelenés:
2007. november 23. PC
n/a: PS2, PS3, X360, Wii

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

somesz83
somesz83 [3324]
Fundrive!! ez odabasz!
Gump
Gump [5425]
a "trendiflémes fasz"-t nem veszem magamra, a respect megvan bennem a törekvés miatt, szerintem is jobb lesz, mint az utóbbi idők NFS eresztései. és attól még a játék szerintem is messze van attól, hogy "gáz" legyen, mert a kocsi így bukdácsol, de az utolsó pördülés még nekem vicces marad. pont. téma lezárva részemről, nem fikázni jöttem.
padavan
padavan [21647]
Ez ARCADE játék lesz, nem SZIMULÁTOR. Szórakoztató fundrive, látványosságokkal. A Flatouton miért nem akadtok ki ilyen szinten??? Vicc. Inkább kéne adni némi respectet a fejlesztőknek, hogy legalább megpróbálják újragondolni a szériát. Ne legyen már mindenki ekkora trendiflémes fasz, eddig szar volt a NFS, most lehet, hogy jó vagy jobb lesz. Látni kéne rá az esélyt, itt van az orrunk elött a videón.
Gump
Gump [5425]
biztos nem, de az interjúban a fizika így fizika úgy szöveget nyomták. természetes, hogy nem úgy fogják megcsinálni, kell, hogy pörögjön a kocsi, meg látványos legyen a bukás, de amikor másodjára pattant a kocsi a seggén úgy hogy kb. 5 centin találkozott az úttal és pattant el róla úgy, mint valami könnyű műanyag játékautó, az tényleg vicces volt.
amúgy meg kíváncsi leszek a játékra, mert most legalább tényleg vannak újítások, még jó is lehet.
padavan
padavan [21647]
És ez a valóságot akarta lemodellezni, igen...
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (24 db)