25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Szétdarabolják a StarCraft 2-t - képek, videók

Minden faj külön kerül kiadásra - extrákkal.

Írta: Retee 62 hozzászólás

Meglepő hír látott napvilágot a Blizzard jóvoltából, akik bejelentették, hogy a várva-várt StarCraft 2-t szétdarabolják, és minden faj külön kerül a boltokba. A hivatalos magyarázat szerint ez az egyetlen módja annak, hogy ne kelljen jelentősen elhalasztani a játék megjelenését, ráadásul így a készítők jobban rá tudnak koncentrálni a történetre, és több extrával szerelik fel játékukat. A fajok szerinti bontás egy minimális stílusváltozást is hordoz magával, konkrétan: a Terrans: Wings of Liberty a stratégiára fókuszál, a Zerg: Heart of the Swarmot rengeteg RPG elem színesíti majd, míg a Protoss: Legacy-nél megjelenik a diplomácia lehetősége is. Képek, gameplay videók:

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

További képek

  • StarCraft II: Wings of Liberty
  • StarCraft II: Wings of Liberty
  • StarCraft II: Wings of Liberty
  • StarCraft II: Wings of Liberty
  • StarCraft II: Wings of Liberty
  • StarCraft II: Wings of Liberty
  • StarCraft II: Wings of Liberty
  • StarCraft II: Wings of Liberty
  • StarCraft II: Wings of Liberty

StarCraft II: Wings of Liberty

Platform:

Fejlesztő: Blizzard Entertainment

Kiadó: Activision Blizzard

Forgalmazó: BSC Kft.

Megjelenés: 2010. július 27.

Minimális rendszerigény: Pentium 4/Athlon 2,6 GHz, 1 GB RAM (Vista/Win 7 1,5 GB), DVD-ROM, 12 GB HDD, GeForce 6600 GT/Radeon 9800PRO vagy jobb videokártya, internet kapcsolat

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

szbszig
szbszig [33601]
Addig olvastam ezt a cikket és a hozzá tartozó kommenteket, hogy már lassan én is elhittem, hogy igazuk van, és csakis így lehetett megoldani, három részre szétszedve...

Na de mindegy, ha tényleg olyan überkirály, stílust forradalmasító játék lesz, mint amilyennek mondják, akkor nem fogom bánni. Majd meglátjuk.
Kanduhrka
Kanduhrka [9380]
Nem rágódtam, csak kifejtettem az álláspontomat.:)
Barthezz
Barthezz [53963]
#51 ;-)

Neked nem tetszik a WC és SC által keltett feeling, a játékosok nagy többségét viszonyt lenyűgözi. Ez van. Meddő vita tehát, nincs értelme felesleegsen ezen rágódni.
Kanduhrka
Kanduhrka [9380]
Akkor rakd fel újra a C&C 1-et, és meglátod mikben különböztek. Azután a WC-ét(kb oda is való amúgy minden része), és nézd meg azokat is.

Egyébként pedig szeretem a fantasyt...
Barthezz
Barthezz [53963]
Hmmm, így már tényleg korrektül és jól hangzik és meg is értem a hosszú fejlesztési időt a kampány esetén: A nemlinearitás és a profi történet ugyanis többé-kevésbé kizárják egymást, s egyik csak a másik rovására valósítható meg. Vagy csinálsz egy baromi jó kampányt (SC1, Brood War, GC II, WiC), de cserébe lineáris lesz a játékod, vagy a nemlineáris térképes megoldást választod, de ennek ára, hogy elveszik a történet és a kampány vége teljes unalomba fullad (Emperor: Battle for Dune, DOW: DC, DOW: Soulstorm). A 2-t egyszerre megvalósítani szinte lehetetlen, a Blizzard viszont most mégis meg fogja csinálni! Szóval teljesen érthető, hogy baromi nehéz dolguk van, s ha ezt véghez viszik, vmi olyat alkotnak, ami eddig még nem volt! Hajrá Blizzard!
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (62 db)