25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Mega Man beköszön az Exoprimalben

Hamarosan megérkezik a dinós akciójáték legújabb frissítése, amelyben egy vendégszereplő is helyet kap.

Írta: GeryG

Valószínűleg a Capcom is többet várt a végül tavaly nyáron elrajtolt Exoprimaltől. A külső nézetes akciójátékban különleges testpáncélokat viselő katonákat irányíthatunk, akik dimenziókapukon érkező dinoszauruszok ellen harcolhatnak. Mindezt természetesen szigorúan multiplayer környezetben, mert isten őrizz, hogy valaki jó sztorival megáldott single player játékot készítsen manapság…

Az Exoprimal alapvetően pozitív fogadtatásban részesült, de a Steamen kapott 77%-os tetszési indexe jól tükrözi, hogy egy erős közepesnél nem sikerült jobban a játék. A fejlesztők mindenesetre még becsületesen végzik a dolgukat és folyamatosan dolgoznak a javításokon és bővítéseken. A soron következő frissítés e hónap közepén várható, ebben pedig egy vendégszereplő is helyet kap.

A következő szezon április 17-én startol egy Mega Man kollaborációval, aminek keretén belül egy pokoli boss-harc és a híres kék karakter ihlette kozmetikai kiegészítők is mind a játékosokra várnak. Az Exoprimal játékosai most minden eddiginél több Exosuitból válogathatnak, és két friss játékmódot is kapnak.

Az új boss-harc Yellow Devil ellen folyik, és hasonlít majd a Rathalos elleni küzdelemre – amely a harmadik szezon Monster Hunter crossoverében debütált. Az új Exosuitok a Zephyr Beta: Boost Claws, a Krieger Beta: Blitz Cannon, a Vigilant Beta: Bowhunter, a Murasame Beta: Windcaller, a Witchdoctor Beta: Plasma Shot és a Nimbus Beta: Wild Bomb.

A két új játékmód pedig a Custom Match és a Time Loop Rebellion. Előbbi lehetővé teszi a játékosok számára, hogy saját lobbikat hozzanak létre egyedi szabályokkal, küldetésekkel és térképekkel. A második pedig a döntő boss-harc még nehezebb változatát takarja. A Savage Gauntlethez hasonlóan ez a mód is szakaszosan lesz elérhető, első alkalommal április 26. és április 30. között.

Az Exoprimal PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, valamint Xbox Series X/S-re és Xbox One-ra érhető el.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!